چراغی, مهدیه, ذاکری, احمد. (1394). سیمای فرهنگ عامه در آ یینه شعر خواجوی کرمانی. علمی- پژوهشی،تخصصی تفسیر و تحلیل متون زبان و ادبیات فارسی, 7(23), 79-106.
مهدیه چراغی; احمد ذاکری. "سیمای فرهنگ عامه در آ یینه شعر خواجوی کرمانی". علمی- پژوهشی،تخصصی تفسیر و تحلیل متون زبان و ادبیات فارسی, 7, 23, 1394, 79-106.
چراغی, مهدیه, ذاکری, احمد. (1394). 'سیمای فرهنگ عامه در آ یینه شعر خواجوی کرمانی', علمی- پژوهشی،تخصصی تفسیر و تحلیل متون زبان و ادبیات فارسی, 7(23), pp. 79-106.
چراغی, مهدیه, ذاکری, احمد. سیمای فرهنگ عامه در آ یینه شعر خواجوی کرمانی. علمی- پژوهشی،تخصصی تفسیر و تحلیل متون زبان و ادبیات فارسی, 1394; 7(23): 79-106.
باورهای عامیانه، در هر سرزمینی نمایانگر سطح فرهنگ و فرهیختگی آن جامعه است که در طول روزگاران، بهعنوانِ بنمایههای شعری در استخدام شاعران و نویسندگان درآمدهاست.ازآنجاکه روزگار خواجو، مقارن با ظهور مغولانی است که در بند خرافهپرستی و جادوگری بودهاند،وی نیز ناگزیراست در شعرش به اجتماعیات زمان خود بپردازد. نظر به این مهم، نگارنده بر آن شد تا در این مقاله ـ که بهروشِ کتابخانهای و توصیفی ـ تحلیلی است ـ سیمای باورها و اعتقادات عامه، موجودات خیالی، باورها درباره نجوم، فلزات،جواهرات و حیوانات را که در آیینه شعر خواجو، نمود یافته را نمایان کند تا بدین طریق، باورهایی که ریشه در فرهنگ اسلامی دارد، باورهایی که خرافاتی بوده و در گذر زمان به تاریخ پیوسته، باورهایی که تا به امروز پویا و زندهاند، باورهایی که رفتهرفته بهصورتِ دانشی مجزا درآمدهاست و باورها درباره موجوداتی که ممکن است در گذر زمان از هویت نیک خود فاصله گرفته باشند را درشعر خواجوی کرمانی به دستدهد.